MadeleineHäggkvist's Blogg

Hundar, foto, vänner – mitt liv

Upp som en sol 26 juni, 2012

Filed under: Foto,Hund,Miljöträning — Madeleine Häggkvist @ 08:23

och ner som en pannkaka…

Vi firade Yippies avklarade ögonlysning i torsdags 21/6 med att åka och bada på hundbadet i Tjurlången i Arboga med Stina, hennes lillebror och Koff! Yippie var överlycklig! Hon älskar att simma efter bollar. Vi var själva ganska länge, men till slut kom det tre hundar som skulle vara med och dela på den lilla ”stranden”. När jag såg att de som inte hade koll behöll kopplet på, och att de som släppte sin hund faktiskt hade koll så vågade jag låta Yippie fortsätta bada. Jag tror hon bara kan koncentrera sig på en sak samtidigt… Hon slängde inte ens en blick mot de andra hundarna utan fokuserade helt på den livsviktiga uppgiften att rädda tennisbollar från att drunkna. Jag och Stina fotade lite med hennes kamera. Jag har snott lite bilder hit för att lätta upp stämningen lite inför vad som komma skall:

Foto: Stina på lapphunden.wordpress.com

När vi kom hem från badet upptäckte vi att Yippie skurit upp en tåtrampdyna på hennes ena baktass… 😦 Det visade sig vara ganska djupt. Nu kommer  det inte bli något mer badande för Yippie på kanske en månad. Inget spring efter bollar, vallande, agility, promenader, osv heller… Jag hoppas att det läker fort! Yippie verkade inte ha ont samma dag. Men nu har hon undvikit att stödja på tassen och hoppat på tre ben sedan fredags den 22/6. Det gjorde hon inte alls förra gången hon skar sig. Då tog det ca 2,5 veckor innan hon blev bra. Den här gången är såret större men jag hoppas att det inte tar allt för lång tid innan det är helt läkt.

Så himla ledsamt alltihop! Det är inte förståligt alls att man slänger glas hur som helst, men jag tycker det är ännu mindre förståligt när det hänt mig och mina hundar 2 gånger i skogen och 1 gång vid ett hundbad! Det hänt i tre olika städer också (Köping, Skara och Arboga). Ingenstans går vi säkert…

Snälla, hjälp till genom att aldrig låta glas ligga på marken. Plocka upp allt skräp efter dig och hjälp till att plocka efter andra som inte har hjärnkapacitet nog att förstå vad de ska göra själva.

Annonser
 

4 Responses to “Upp som en sol”

  1. Stackars Yippsan 😦

  2. lapphunden Says:

    Stackars Yippie 😦 Hon (ni) har sån otur

  3. Men så typiskt… Stackars systeryster :/ kul med ögonen då och att det var en simpel lösning! Ser fram emot HD/ED rtg oxå när det nu blir!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s