MadeleineHäggkvist's Blogg

Hundar, foto, vänner – mitt liv

Tillbaka 13 april, 2012

Filed under: Kenya 2012 — Madeleine Häggkvist @ 12:27

På min födelsedag i Hell’s Gate i en ravin med namn som ”Devil’s Kitchen” och ”Point of No Return”, där Tomb Raider (filmen där Angelina Jolie spelar huvudrollen) spelades in.

 

Vi smet över till Tanzania och tittade på flamingos i en saltvattensjö. Här sitter jag precis där saltvattnet bubblar upp ur marken. Luktade precis som på svenska västkusten!

 

Jag hade turen att bli lottad en plats i en luftballongstur över Masai Mara! Det ser kallt ut, men vi frös i allt som var under +25 grader efter vår första vecka i Magadi där det var +44 grader en dag.

 

Jag har haft det underbart i Kenya! Trots att det nu har gått några veckor sedan jag kom tillbaka är det svårt att förstå att jag verkligen har varit med om allt. Jag har inte hunnit kolla på mina bilder än, men när jag gjort det ska jag försöka pytsa ut några här i bloggen med jämna mellanrum. Jag var väldigt duktig och skrev resedagbok hela resan, varje dag. Jag är jätteglad att jag gjorde det för jag hade redan glömt bort vissa små, men härliga, händelser när jag fortfarande var nere i Kenya och läste tillbaka i boken. Jag tänkte även att jag portionerar ut utdrag från min resedagbok samtidigt som det kommer bilder. Så ni får helt enkelt hålla ut lite.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s