MadeleineHäggkvist's Blogg

Hundar, foto, vänner – mitt liv

Lucia i Skara Domkyrka 23 december, 2011

Filed under: Allmänt,Filmer — Madeleine Häggkvist @ 15:18

image

För att öka julstämningen ett snäpp:
Den 13:onde december var vi iväg och kollade på lucia-firandet i Skara Domkyrka. Det var jättefint!

Annonser
 

4 Responses to “Lucia i Skara Domkyrka”

 1. SV; Hej Madeleine! Nej det är jätte jobbigt när de små liven blir sjuka.. Man känner sig så otroligt hjälplös!! Tintin har varit sjuk i drygt fem års tid nu, det har alltid varit något fel på honom. Så han går endast på dietfoder som är bra för tarmarna. Han har fel på hela tarmsystemet och njurarna så han går i princip på mediciner. Som tur är ingår de inte i doping.. Pudlar brukar ju bli ganska gamla men i Tintins fall är det nog bara en tidsfråga pga hans sjukdomar.. Hemskt!! Men han lider inte och han är lycklig och sprallig så jag hoppas han kan leva många år till 😀
  Hur är det med dig och dina hundar? Gott nytt år!

  • Vad hemskt! jag förstår precis hur det är… 😦 Men skönt att han inte lider.

   Yippie är frisk som en nötkärna 😀

   Gizmo däremot har ju alltid haft problem. Han har spondylos (ryggproblem, kotorna ”byggs ihop” som om ha vore stelopererad. När en sådan ”ihopbyggning” går sönder gör det ont. Jätteont. Plus att ”ihopbyggningarna” kan klämma på nervtrådar. Har skrivit ett mer utförligt inlägg om det tidigare). Så nu går han konstant på smärtstillande (vilket såklart inte är bra för de inre organen..). Den positiva bieffekten är att han numera inte får alls eller lika kraftiga öroninflammationer, analsäcksinflammationer, svåra exem, osv. Det som han inte haft någon diagnos på helt enkelt, utan där bara symptomen behandlats men inte den grundläggande orsaken. Det är för att Gizmo har haft ont som han har varit så konstig (tex när han inte brytt sig om andra hundar till att göra utfall helt plötsligt).

 2. SV; Angående Sookie stackhouse stories så läser jag böckerna på engelska och är nu inne på min tredje bok. Åååh, de är bra gånger hundra. Tittar om hela serien nu tillsammans med mamma.Tror hon också är fast! 😉 Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s