MadeleineHäggkvist's Blogg

Hundar, foto, vänner – mitt liv

Varinfektion 8 oktober, 2010

Filed under: Hund,Spår — Madeleine Häggkvist @ 13:48

Yippie har en förmodad varinfektion i båda ögonen. När jag kom hem idag var hon lite geggig i ögonen och när jag tittade närmare såg jag att det var grönt… Därför ringde jag till Blå Stjärnan här i Skara. Tyvärr verkade de ha en något underbemannad reseption för jag fick ringa 3-4 gånger och sitta i telefonkö jättelänge. Så länge att jag la ned telefonen med högtalare på och gjorde annat så jag blev alldeles chockad när de väl svarade bara för jag hade glömt bort att den låg där och ringde.

:.

Vi fick en tid till idag och det var ju bra, men tyvärr fanns det bara akuttider kvar. Det betyder en startavgift på 1000 kr… Typiskt att de ska bli sjuka till helgen jämt! Gizmo har nog aldrig blivit sjuk mitt i veckan när det är något som han måste in för direkt, utan det har alltid varit på helgen. Och han har ju verkligen en gedigen sjukdomshistoria!

:.

Som tur är verkar hon inte ett dugg allmänpåverkad. Vi får se om det är mycket smittsamt eller inte. Håll tummarna för att det inte är det så vi kan följa med Josefine och Alvin och viltspåra imorgon! Det var riktigt länge sen jag gjorde det. Yippie har inte ens fått gå något viltspår i hela sitt liv! Och jag som ska vara viltspårsinstruktör xD Vi får se hur vallhundsnäsan fungerar. Jag ska se till att inte ha för stora förväntningar. Hon är trots allt ingen vorsteh och bara 5 månader, min lilla plutt. ❤

Annonser
 

2 Responses to “Varinfektion”

  1. Attens vilken otur! Se till och friskna till nu yippie! :*


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s