MadeleineHäggkvist's Blogg

Hundar, foto, vänner – mitt liv

Katter 12 september, 2010

Filed under: Hund,Miljöträning — Madeleine Häggkvist @ 11:06

I förrgår kväll var Yippie med till både Petra och Anna, båda har katter. Ute har hon varit rädd för katter och boffat på dem, medans hon har stått bakom mina ben. Hon har ju träffat Elliot, Challes katt, lite grann när vi var där härom dagen men han hoppade upp på ett bord när Alvin och Yippie blev för vilda så de träffades inte särskilt mycket.

:.

Petras katter är väldigt snälla och vana vid hundar så dem kom hon väldigt nära. Hon fjäskar så otroligt mycket för katter! De är jätteintressanta och helst ville hon se vart de var hela tiden, men när hon kommer nära dem kryper hon med öronen bakåt och viftar jättemycket på svansen mellan benen.

:.

Annas katter är lite försiktigare och inte så vana vid hundar, men i slutet av kvällen (när Yippie, Choise och Zorri sov) vågade de sig fram. Yippie vaknade till och såg dem och ville nog helst ned på golvet (jag hade henne i famnen) och springa fram och fjäska men när jag inte släppte ned henne somnade hon snart om. Katter är kul men man blir väldigt trött av dem! 😉

Annonser
 

2 Responses to “Katter”

  1. Haha vad söt hon är din lilla plutt 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s