MadeleineHäggkvist's Blogg

Hundar, foto, vänner – mitt liv

Packa 31 juli, 2009

Filed under: Allmänt,Foto — Madeleine Häggkvist @ 21:26

skype-pratar

Alldeles strax ska jag gå och packa inför den årliga resan till världens bästa ställe. Därför hoppas jag att alla önskar fint väder till Norrlands östkust. När ni ändå passar på kan ni faktiskt önska all värme och sol bort från Boden och närmare Umeå. För i Boden pågår just nu ungdoms-SM och för hundarnas skull (inte alls för min skull, nej) önskar jag att Umeåtrakterna fick Bodens tilldelade värme. 😉

För en gång skull känner jag mig lugn inför att packa. Jag menar, jag har redan packat för att vara borta en vecka förut denna sommar när jag drog på hundläger. Inga problem att packa till ett ställe där det tom finns tvättmaskin då ju.

Jag överpackar alltid. Jag har alltid med mig minst 3 par skor extra som jag ändå aldrig kommer att använda. Minst 5 t-shirts för mycket. Men jag tycker inte det är onödigt. Jag menar, jag ska ju ändå åka bil dit och då spelar det ju ingen roll att väskan är så tung att jag knappt kan bära den (allvarligt, pappa var tvungen att bära den in i stugan när jag skulle på lägret).

Jag har även ansvaret att packa till Gizmo. Eller jag har väl egentligen inte ansvaret, det är bara det att ingen utav de andra som ingår i familjen tänker på att man måste ha med sig klicker, långlina, skinkost mm för att vara fullfjädrad hundägare . Tur att jag tänker på det i alla fall.

Som ni ser på bilden har jag skaffat skype. Jag har hört rykten om att det endast finns täckning i det mest populära hörnet av stugen men jag ska slå mig blodig för att komma dit och skype-prata samt uppdatera bloggen (tyvärr fungerar det inte att ladda upp bilder förrmodligen). Lisa och jag skaffade skype samtidigt och vi är faktiskt väldigt förtjusta över hur datanördcoola vi ser ut i våra headsets. Vi får se hur mycket bloggande det blir med tanke på täckningen där . Täckningen påverkar förresten mobilerna också och ibland (typ jämt) kan det vara svårt (=omöjligt) att få tag i mig.

Annonser
 

4 Responses to “Packa”

  1. josefine Says:

    åh jätte mysigt har du det säkert uppe i norrland just nu, hoppas att du får en underbar vecka! :D<3

  2. du är snygg i headsett 😀
    hihi, puss<3


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s