MadeleineHäggkvist's Blogg

Hundar, foto, vänner – mitt liv

Lycko-Dag. 30 januari, 2009

Filed under: Stunder — Madeleine Häggkvist @ 14:51

Idag är det våran lyckodag!

Madelän var duktig och stod & väntade på Monkäy & Råttan Mongo när de kom OCH bjöd dessutom på godis!!!

På väg mot tågsationen kom Monkäääy på att hon glömt sin dattor (ja, det stavas som det uttalas) Aslim. Tåget skule gå om 4 minuter. Skulle skjuttsarna hinna hem och hämta älskade och nödvändiga Aslim?! Madelän och Monkäy var nog de enda som önskade att tåget skulle vara lite försenat. Gissa vad som hände? Ja, kanske inte så svårt eftersom vi har skrivit rubriken som vår Lycko-Dag. Jepp, tåget var försenat!!! Älskade Aslim fick följa med i alla fall!!

Efter pressen att stoppa tåg, var vi ganska slut när vi klev på perongen i Västerås. Därför var Monkäy INTE glömsk! Hon kom nämligen ihåg Pilgatan. Vi gick in i stationshuset och fattade inte alls hur vi skulle ta en kölapp. Så då sket vi i det. Kassörskan var trevlig ändå. Fast en bra beskrivning (som bestod av att titta på en lapp som vi inte tittade på särskilt noga) hjälpte oss inte så mycket när vi skulle hitta busshållsplatsen. Vi irrade runt bland lla dessa busshållsplatser och ger till slut upp för att gå vidare. Och då, precis framför oss, finns perrong A!!!

Vi vänder oss om, bussen kommer, och vi kommer på att vi varken köpt biljett eller har pengar på mobilerna. Vi hoppar på ändå (såklart). Vi frågar snällt busschaffisen:
”Kan vi betala på bussen?”
”Hmm”, säger chaffisen, ”Igentligen inte… Så nej.”
”Nähä”, säger vi. ”Får vi betala med sms-biljett då?”
Chaffisen säger bara, ”Ställ er där.” Och börjar köra.
Sedan frågar han vart vi ska. Och självklart så började vi babbla om Studiefrämjandet och Pilgatan och Ledarutveckling steg 2. Då visade det sig att han visste preeeecis vart vi skulle, Dessutom var det nära att han också skulle ha gått på L2:an, men tyvärr jobbade han just då. Därför fick vi….*trumvirvel*…..ÅKA GRATIS!!!!!

Sedan gick vi gå en bit, och då försökte vi ta ihjäl oss två gånger: springa-i-full-fart-på-is och rätt-ut- i-gatan metoderna. Men vi överlevde, vår tur höll alltså i sig.

Väl på hotellet mötte vi en trevlig receptionist som sa att vi hade hamnat rätt och gav oss ett rum. Vi tog hissen upp till rummet, skuttade genom korridorerna, gjorde lyckosparkar och när vi kom till rummet hoppade vi i sängarna!!! I rummet har vi en walk-in-closet, underbar utsikt, ”storbilds” TV, en soffgrupp, två sängar, stort badrum med stor spegel och stor dusch. Dessutom har vi INTERNET!!!

Over and out for now, hotellmat står nämligen på schemat!

xoxo Madelän & Monkäy

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s