MadeleineHäggkvist's Blogg

Hundar, foto, vänner – mitt liv

Urhunden och Glassbilen Som Inte Lurar Barn 13 augusti, 2008

Filed under: Stunder — Madeleine Häggkvist @ 14:30

Idag for glassbilden förbi. Inte den som lurar barn, utan den andra.
Gizmo blir som förhäxad där han står på sin utkiksplats på altanen /slash/ balkongen. Huvudet läggs så mycket på sne att det är upp och ner. Eller, ja nästan i alla fall.
Sen kommer det.
Huvudet slängs bakåt i en instinktiv rörelse som påminner om lillebrorsans frenetiska klickanden på X-box-kontollen i sina försök att döda andra Bad Company spelare. Ljudet urhunden avger överröstar mycket väl tjuten från Glassbilen Som Inte Lurar Barn.
Fast melodin har han inte riktigt fått kläm på och är det inte så att man måste värma upp ordentligt innan man börjar sjunga opera? I alla fall skulle urhunden behöva värma upp lite innan han stämmer upp i skönsång, då kanske han slipper den hesa rösten nästa gång han sjunger med i refrängen.
Men sött är det. Och mycket roligt. Därför står vi gömda bakom gardinen, inomhus, för att inte störa denna tydligt uråldriga (nästan religösa) rit. Film blev det också på spektaklet, men vid ett senare tillfälle och med mycket uppmuntran för att göra det i dörröppningen (som ju inte alls är som en utomhusscen) medans folk tittar på (och då menar jag inte bakom gardiner).

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s